Top Guidelines Of Youtube İzlenme Uygulaması

Wiki Article

Abone sayısının fazla olması, ilgili hesap tarafından paylaşılan videoların etkileşimlerinin artmasını ve ön plana çıkmasını mümkün kılmaktadır. Bu bağlamada abone paketleri satın alma işlemlerinin oldukça önemli olduğunu ifade etmek gerekir.

000 abone satın alabilirsiniz. Bunun dışında en gelişmiş Youtube abone kasma hilesi sitelerinden birisidir ve oldukça güvenilir.

Satın alma işlemleriniz biter bitmez hızlı bir şekilde sizler için çalışmaya başlarız. Bu sayede tüm siparişleriniz en kısa sürede hesabınıza tamamlanacaktır.

YouTube aboneleri satın almak için yapmanız gereken sadece aklınızdaki abone sayısına uygun bir Youtube abonelik paketi seçmek olacaktır. Eğer bu konuda tereddütleriniz varsa destekten bize yazabilirsiniz seve seve yardımcı oluruz.

Kanalınızdaki abone sayılarının, beğenilerin ve izlenme oranlarının doğal bir şekilde artırması için satın alabileceğiniz paketleri inceleyebilirsiniz.

Tabii diğer siteleri kullanmanızın bir zararı olmaz, kanalınız bu yüzden kapanmaz en azından. Sadece aktif olmayan abone kazanırsınız.

Kanalınızın yeterli kadar abonesi varsa ancak izlenme miktarınız azsa, youtube izlenme satin al hizmetimizden yararlanabilir, 4000 saat veya daha düşük miktarlarda izlenmenizi ucuz ve garantili şekilde arttırabilirsiniz.

Kanalınızda yayınladığınız reklamlarınız asla zarar görmeyecektir. Neticede tüm işlemler organik ve aktarılacak abonelerin izinleri dahilinde gerçekleşmektedir.

Bağlantıyı eklemek istediğin konumu aç. Bu, İnternet sitenin HTML kodu, sosyal medya profilleri de dâhil, bir URL girmene izin veren herhangi bir yer olabilir. Sosyal medya profili kullanıyorsan bağlantıyı genellikle "İnternet sitesi" veya "URL" etiketli bir alana eklemen devamı gerekir.

Sitemizden satın alacağınız Youtube abone hesapları, ekibimiz tarafından bu işlem için özel olarak geliştirilmiş bir yazılım propertyımı ile kanalınıza aktarmaktayız. Kanalınıza aktardığımız abone hesapları sitemiz tarafından korumalıdır.

Şimdi 0’dan açtığınız bir kanalın abonesi gözükmesi demek kullanıcıların kanalınıza abone olmaya ön yargılı davranması demektir. Mesela yüksek aboneli bir kanalın içeriklerini daha kaliteli görürken sizinkini daha basit görebilir. Bu yüzden İZLEYİCİYE ABONE SAYINIZI GÖSTERMEYİN. Bununla ilgili two kanalda deney yaptım her ikside aynı koşulda aynı izlenim sayısında ve aynı kategoriden elde edilmiştir.

● Yoğun emek vererek bir yerlere getirmeye çalıştığınız kanalınızın ve online video içeriklerinizin YouTube üzerine daha görünür olmasını sağlamak advertına ihtiyacınız olan özel hizmetler arasında yer alır.

Youtube abone hilesi ve Youtube abone kasma konularından bahsettiğimiz Youtube abone kasma hilesi siteleri 2021 listemizin sonuna geldik. Ayrıca, Youtube 1000 abone kasma için kullanabileceğiniz siteleri listemize ekleyerek tekrardan listemizi güncelledik.

Youtube izlenme yada abone satın almak için sipariş ver butonuna bastıktan sonraki gelen ekranda gerekli bilgilerinizi soracaktır, dilerseniz TC - Adres vb gibi hassas bilgilerinizi farklı girebilir yada girmeyebilirsiniz, Açıklama kısmına online video linkinizi mutlaka giriniz.

Report this wiki page